Sunday, June 7, 2009

selamat pengantin baru

musim cuti sekolah ni ramai betul orang kahwin.. aku pun sempat gak gi kenduri kahwin akak ngan abg senior kat sini... kat sini aku nak ucap kpd kak yan medic 5 07/08 ngan kak aini biomedic 4 08/09.. semoga kalian bahagia ke akhir hayat..


aku nanti nak brp tingkat ek? hehe ....

kak yan ngan suami tercinta... suami die senior die, medic usm.. suami isteri doktor...

semoga k.aini bahagia ke akhir hayat

selamat pengantin baru buat k.aini dgn abg al-arifin....
bile ek aku nak kawen??????

4 comments:

zahirah ardy said...

sedihnya tak sempat pergi wedding Kak Yan, tapi... cuti pun 9 hari ja T_T post la lagi gambar2 dia :DDD

Anonymous said...

faza tunggu masa je...
nk dekat dah tu...
jemput sume kwn2 ye....
hehe

Cyberzwan said...

faza..anda telah di tag..sila menjawabnye ok?

~liyanaiffa~ said...

calon dh ade...pe lg..