Sunday, December 1, 2013

DISEMBER SUDAH DATANG...

Salam AHAD semua..
bagi yang berada di Kelantan hari ni start kerja da. yang duk kat luar, mungkin  masih seronok berhujung minggu di atas katil.

NOVEMBER berlalu dengan sangat cepat rasanya.  ALHAMDULILLAH  perancanganNya sangat cantik, tiada apa yang menarik pun sebenarnya. Cuma aku da jadi member Tupperware. Mulanya saja je nak jadi ahli. tetapi ramai pula kawan nak beli. jadi seronok pula. tambah seronok bila baru join da dapat bonus da. siap dapat recruit ahli baru pula.Rasanya tak sampai 2 minggu aku join. Siapa siapa yang nak jadi ahli tupperware boleh contact saya ye.Nak beli tupperware pun boleh contact saya. Semestinya saya bagi harga yang jauh lebih murah dari katalog.

kira ok la kan untuk yang baru berjinak jinak ni. RM23.18 commision for this month!
Untuk DISEMBER stop dulu pasal Tupperware ni sebab BIGGG  thing will occur.Yes, my final exam. 29 Disember ni mula. schedule da lama da keluar. semua doakan saya lulus ya.


1 comment:

anajingga said...

november dah berlalu..disember sedang dilalui..in syaa allah januari akan menyusul dgn tahun yg mendatang..was here..