Tuesday, January 22, 2013

sengaja terkurang hajar..

staff nurses kat ward medical ni banyak yg kurang hajar, yang suka marah2 medical student..
tak respect medical student, kerjanya marah, mengarah medical student je....

aku jarang marah sangat sangat dekat nurses..
selalunya kalau ade nurses marah or tegur, aku akan mintak maaf smula..
tapi dengan nurses kat medical ward ni..
aku jadi hilang segala sopan santun..
aku bukan macam ni, tak rajin marah orang...

aku pun tak sangka aku jadi macam ni..
bila diorang marah , aku jawab smula
diorang tegur aku buat tak layan...
kadang2 aku jawab semula...

sampai kawan2 aku pun perasan....
diorang pun xpuas hati dengan nurses..
tapi tak berani jawab..
ye la, medical student kan...

nurses ni lagi biadap dari doktor/specialist....
OVER!!!

3 comments:

yutt said...

e, ngandung kut ni....

faza said...

haha... dok la....

Cam and Me said...

haha... macam tu la... asal name je student except dip nursing, sume kene sembur...